Općina Vratišinec, Dr. Vinka Žganca 2, 40316 Vratišinec
img1
Tel: 040 866 966
sjena

Novosti

Poziv na savjetovanje sa zainteresiranom javnošću - Plan rasvjete i Akcijski plan gradnje i/ili rekonstrukcije vanjske rasvjete na području Općine Vratišinec - Općina Vratišinec

Poziv na savjetovanje sa zainteresiranom javnošću - Plan rasvjete i Akcijski plan gradnje i/ili rekonstrukcije vanjske rasvjete na području Općine Vratišinec


Općina Vratišinec (OIB: 01951413656), objavljuje početak savjetovanja sa zainteresiranom javnošću za Plan rasvjete i Akcijski plan gradnje i/ili rekonstrukcije vanjske rasvjete na području Općine Vratišinec.


 Savjetovanje traje od 22.05.2024. godine do 21.06.2024. godine


Pozivaju se predstavnici zainteresirane javnosti da najkasnije do 21.06.2024. godine dostave svoje prijedloge, komentare i primjedbe na predloženi Plan rasvjete i Akcijski plan gradnje i/ili rekonstrukcije vanjske rasvjete na području Općine Vratišinec osobno na adresu Općina Vratišinec, Dr. Vinka Žganca 2, 40316 Vratišinec ili putem elektroničke pošte na adresu: opcinavratisinec@gmail.com uz prilaganje obrasca za savjetovanje s zainteresiranom javnošću koji je prilog ovom pozivu.


Prijedlozi, komentari i primjedbe moraju sadržavati adresu podnositelja i biti čitko napisani, uz jasno navođenje dijela prijedloga promjene na kojeg se odnose te biti dostavljeni u gore navedenom roku. Po završetku savjetovanja, svi pristigli prijedlozi kao izvješće o savjetovanju s javnošću bit će javno dostupni na web stranici Općine Vratišinec (https://vratisinec.hr/default.asp?n=1).


Nacrt prijedloga Plana rasvjete i Akcijskog plana gradnje i/ili rekonstrukcije vanjske rasvjete na području Općine Vratišinec koji se nalazi u prilogu ovog poziva predstavlja radni materijal pa je kao takav podložan ispravcima, izmjenama i dopunama te se on ne može smatrati konačnim.


Objavljeno: 22.5.2024.


ikona
divider
ikona
divider
ikona
divider
ikona
Obrazac   
divider
ikona
divider

Iz kataloga događanja

Trenutno nema događanja.
SVA DOGAĐANJA

Obavijesti

Nema ubilježenih obavijesti.
SVE OBAVIJESTI

Novosti

SVE NOVOSTI