Općina Vratišinec, Dr. Vinka Žganca 2, 40316 Vratišinec
img1
Tel: 040 866 966
sjena

Novosti

Javni poziv za prijavu štete od prirodne nepogode poplava - Općina Vratišinec

Javni poziv za prijavu štete od prirodne nepogode poplava


Temeljem Odluke župana o proglašenju prirodne nepogode poplave na području grada Mursko Središće i općina Donja Dubrava, Gornji Mihaljevec, Kotoriba, Selnica, Sveti Juraj na Bregu, Sveti Martin na Muri, Štrigova i Vratišinec od dana 29. svibnja 2023. godine zbog poplave i odrona zemlje nastalih kao posljedica dugotrajnog kišnog perioda s velikom količinom oborina u mjesecu svibnju zbog čega su na području navedenih JLS-a nastale štete na građevinskim objektima, cestovnoj infrastrukturi, ratarskim i povrtlarskim kulturama i krmnom bilju, pozivamo Vas da prijavite štetu od navedene prirodne nepogode na području Općine Vratišinec.


Prijava štete podnosi se elektroničkim putem na obrascu PN u prilogu putem e-maila na adresu: opcinavratisinec@gmail.com ili osobno u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Vratišinec, na adresi dr. Vinka Žganca 2. Rok za dostavu prijave je 06.06.2023. godine do 15 sati bez obzira na način dostave.


SVE TRAŽENE PODATKE IZ OBRASCA OBAVEZNO POPUNITI  JER SE U PROTIVNOM ISTI NEĆE MOĆI OBRADITI. SVI PODACI IZ PRIJAVE UNOSE SE U REGISTAR ŠTETE PUTEM APLIKACIJE TE SU PODACI NEOPHODNI ZA UNOS. NEPOTPUNI I NEPRAVOVREMENI OBRASCI NEĆE SE RAZMATRATI!!


Objavljeno: 31.5.2023.


ikona
divider
ikona
divider
ikona
divider

Iz kataloga događanja

Trenutno nema događanja.
SVA DOGAĐANJA

Obavijesti

Nema ubilježenih obavijesti.
SVE OBAVIJESTI

Novosti

SVE NOVOSTI